Educație

Proiectele de suflet care construiesc și susțin Casa Bună.

Construim Casa Bună împreună

Proiectele de suflet

La Casa Bună proiectele de suflet sunt acelea care strâng oamenii in jurul unei idei si o ajută să se facă mare, mare. Că este vorba despre un campionat de fotbal sau de tenis de masă sau despre mărțișoare bune pentru taberele de la Nucșoara toate își unesc forțele pentru a oferi copiilor o șansa la un viitor mai bun.

Grădinița Bună

Grădinița noastră de sâmbătă devine Grădinița Bună, 6 zile pe săptămână din 7, pentru că experiența din ultimii 5 ani ne-a arătat că de aici trebuie să începem și că o întâlnire pe săptămână nu este de ajuns.

Mărțișorul bun

Il numim așa pentru că, cu ajutorul lui, susținem taberele de weekend ale copiilor în cabana cea nouă si frumoasă construită cu drag de Bikers for Humanity tocmai sus în vârf de deal, în Nucșoara, județul Argeș.

Mai multe zile la cabană ›

Cupa Casa Bună la
minifotbal

Anual, de doua ori pe an, cu sprijinul Federației Române de Fotbal, invităm pe terenul de fotbal organizațiile prietene pentru un joc amical și o faptă bună. 

Mai mult fotbal › 

Cupa Casa Bună la tenis de masă

În noiembrie 2023, cu sprijinul CSTA București, am pus la cale și prima ediție a turneului caritabil “Cupa Casa Bună la tenis de masă Otilia Bădescu”. Prima din multele care vor urma.

Mai mult tenis de masă ›

Susține proiectele de suflet

Mai multe zile de grădiniță, mai multe tabere la munte, mai mult sport sunt doar câteva dintre dorințele noastre pentru acești copii. Scopul nostru este să facem cât mai mult pentru cât mai mulți. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău. 

Casa Bună în numere

– 2022 –

441

voluntari activi

463

copii sub tutela noastră

42,537

ore de educație

500

computere instalate

Vești de la Casa Bună

Citește aici despre ultimele făcute la Casa Bună, direct de la sursă.

Povestea rechizitelor

Eram cu Mirela în mijlocul unei ore intense de împușcat adunări și scăderi pe Tux of Math. Eu pe balconul Casei Bune, ea în cămăruța mică și luminoasă din Nucșoara.Împușca

Citește mai mult ›
Scroll to Top
Scroll to Top