Sănătate

Viață sănătoasă. 
Viață fericită.

La baza unui start bun în viață
sunt două elemente importante.

Sănătate și nutriție

Vizitele regulate la medic și calitatea hranei au foarte mult de suferit în anumite medii defavorizate. 

Controale medicale​

Medici oftalmologi și stomatologi ne ajută cu controale de rutină pentru copii. Ocazional, când situația o cere, ei se implică și în tratarea anumitor afecțiuni descoperite în controale.

Mese hrănitoare​

Atunci când situația o permite, organizăm la fiecare sfârșit de săptămână mese pentru copiii din Ferentari. Bucătari de meserie pregătesc mâncare gustoasă din ingrediente naturale.

Ai vreo idee de colaborare în aceste două direcții?
Nu ezita să ne scrii.

Ea este Denisa

Denisa este clasa a 5a. Vine la Casa Bună de 2 ani.

La școală, Denisa este un elev de FB pe linie. În același timp, era și o fată timidă, cu nevoie de susținere pentru a căpăta încredere în sine.

În 2019 Denisa a fost prima dată la oftalmolog. Nevoia de o operație la ochi a devenit clară imediat. Forma severă de strabism o impiedica să ducă o viață normală.

Denisa + Paul

Paul este IT-ist. A întâlnit-o pe Denisa acum 1 an, când a devenit voluntar la Casa Bună. Aflând problemele de vedere ale fetei, Paul a făcut o campanie prin care a strâns fondurile necesare operației. În august 2020 evenimentul a avut loc cu succes.

Acum Denisa face programare Scratch și se simte cum nu se poate mai bine. Zâmbitoare și caldă, suntem siguri că va cuceri lumea într-o zi.

Susține sănătatea.

Denisa nu este singura în nevoie. Scopul nostru este să sprijinim cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău. 

Casa Bună în numere

– 2021 –

252

vizite la doctor

400

copii sub tutela noastră

13,541

ore de educație

300

computere instalate

Vești de la Casa Bună

Citește aici despre ultimele făcute la Casa Bună, direct de la sursă.

Scroll to Top