Sănătate

Viață sănătoasă. 
Viață fericită.

La baza unui start bun în viață
sunt două elemente importante.

Sănătate și nutriție

Vizitele regulate la medic și calitatea hranei au foarte mult de suferit în anumite medii defavorizate. 

Caravana oftalmologică

De doi ani de zile luăm drumurile comunităților în care controalele oftalmologice sunt o raritate și ajutăm copii să vadă lumea din jurul lor un pic mai bine.

Controale stomatologice

Atunci cand doare o măsea nu-i mai arde nimănui de lecții. Împreună cu medici stomatologi și ortodonți tratăm și prevenim problemele dentare.

Controale pediatrice

Regina Maria ne ajută să oferim copiilor controale pediatrice anuale însoțite de planuri de tratament acolo unde este nevoie.

Mai multe controale ›

Ai vreo idee de colaborare în aceste direcții?
Nu ezita să ne scrii.

Ea este D.

D. este clasa a 6a. Vine la Casa Bună de 2 ani.

La școală, D. este un elev de FB pe linie. În același timp, era și o fată timidă, cu nevoie de susținere pentru a căpăta încredere în sine.

În 2019 D. a fost prima dată la oftalmolog. Nevoia de o operație la ochi a devenit clară imediat. Forma severă de strabism o împiedică să ducă o viață normală.

D. și Paul

Paul este IT-ist. A întâlnit-o pe Denisa acum 1 an, când a devenit voluntar la Casa Bună. Aflând problemele de vedere ale fetei, Paul a făcut o campanie prin care a strâns fondurile necesare operației. În august 2020 evenimentul a avut loc cu succes.

Acum Denisa face programare Scratch și se simte cum nu se poate mai bine. Zâmbitoare și caldă, suntem siguri că va cuceri lumea într-o zi.

Susține sănătatea.

D. nu este singura în nevoie. Scopul nostru este să sprijinim cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău. 

Casa Bună în numere

– 2024 –

500

voluntari activi

466

copii sub tutela noastră

51,326

ore de educație

500

computere instalate

Vești de la Casa Bună

Citește aici despre ultimele făcute la Casa Bună, direct de la sursă.

Povestea rechizitelor

Eram cu Mirela în mijlocul unei ore intense de împușcat adunări și scăderi pe Tux of Math. Eu pe balconul Casei Bune, ea în cămăruța mică și luminoasă din Nucșoara.Împușca

Citește mai mult ›
Scroll to Top
Scroll to Top