Redirecționează 3.5%

Redirecționează procent din impozitul tău pe venit.

Ce înseamnă pentru tine?

În fiecare an ai puterea de a decide ce se întâmplă cu impozitul tău pe venit. Este modul în care poți susține cauzele aproape de sufletul tău. Important: nu trebuie să te decizi pentru o singură cauză, ci poți împărți impozitul în procente și menționezi în formular cât vrei să revină Casei Bune. Noi suntem recunoscători pentru orice sumă.

Ce înseamnă pentru noi?

La Casa Bună ne ocupăm de educația copiilor scăpați printre crăpăturile sistemului de învățământ sau provenind din medii cu probleme. Mai multe fonduri înseamnă mai mulți copii cu o șansă mai mare la o viață normală.

Educație

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii pentru teme. Odată cu pandemia ne-am reinventat. Am mutat temele în online. Lucrurile merg atât de bine, că unii copii fac chiar mai multe lecții decât înainte.

Sănătate & nutriție

Pe cât posibil, învățăm copiii ce înseamnă să mănânci sănătos și cum trebuie să ai grijă de corpul propriu. Fie că e vorba de controale oftalmologice, stomatologice sau analize de rutină, sprijinim unde este nevoie.

Vocație

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, croitorie, astronomie și fizică experimentală.

Îți mulțumim!

Dacă există mai multe cauze către care vrei să redirecționezi, nu trebuie să faci alegerea Sofiei. Menționează doar în formular cât vrei să redirecționezi către Casa Bună. Cum poți redirecționa? Simplu. Descarci, imprimi, completezi și trimiți. Am detaliat mai jos pașii.

Descarcă

Descarcă formularul și imprimă-l. Sunt doar două pagini în format A4.

Completează

Datele noastre sunt deja completate. Ce trebuie să faci tu este să adaugi datele tale personale (nume,  prenume, CNP, adresa completă etc). Nu uita să specifici procentul pe care dorești să îl donezi. 3,5% este maximul pe care îl poți redirecționa. Important! Documentul are și o anexă. Nu uita să o completezi și pe aceasta. Dacă mai ai neclarități legat de cum să completezi, am pregătit documentul din linkul de mai jos cu lămuriri suplimentare.

Vezi instrucțiuni de completare (PDF) ›

Trimite

Ai completat formularul? Felicitări! El trebuie să ajungă cumva la ANAF. Am detaliat mai jos variantele posibile. Tu alegi ce este mai simplu pentru tine.

1.  Trimiți singur formularul completat prin poștă la ANAF. Adresa o găsești aici pentru toate sediile ANAF din țară.

2. Trimiți formularul completat prin poștă la adresa noastră: Asociația Casa Bună, Șos. Giurgiului 78, 077120 Jilava.

3. Dacă nu poți face niciuna din cele de mai sus, venim noi la tine să colectăm formularul. Pentru asta, vom avea însă nevoie de câteva detalii ca să facem logistica mai ușoară pentru voluntarii noștri. Vrem să atragem atenția asupra adresei; ea nu trebuie să fie adresa din buletin, ci este adresa de unde vom ridica formularul. Dacă dorești să ne dai lămuriri suplimentare (oră, cod de acces, etc), o poți face în secțiunea ‘Detalii’.

Notă: La Casa Bună protejăm confidențialitatea individului. Datele pe care le colectăm în acest formular de contact nu sunt împărtășite nimănui în afara Casei Bune și sunt folosite doar cu scopul de a colecta formularele de redirecționare.