Educație

La cabană copiii se împrietenesc cu natura și își depășesc limitele

Contribuim la educația copiilor.

Weekenduri la cabană

În mai puțin de un an, bikerii au ridicat și migălit un loc de poveste în mijlocul naturii, unde, sute de copii vor petrece în fiecare an zile lipsite de griji, în care vor primi multă atenție și vor afla lucruri interesante despre stele, copaci si animale.

Va fi un spațiu al bucuriei, al prieteniei și al înlăturării oricăror bariere sociale. Un loc în care ei vor fi doar copii: curioși, frumoși și gata de joacă.

El este A.

A. are 9 ani și locuiește împreună cu fratele mai mare și tatăl lui într-o căsuță micuță in Ferentari. 

Este unul dintre juniorii Casei Bune alăturând-se recent programului însă este tare curajos și lipicios ceea ce a făcut să pară că este cu noi dintotdeauna.

A. la cabană

Pentru A. weekendul petrecut la cabană a însemnat prima lui plecare de acasă, departe de tatăl său, prima noapte dormită într-un pat nou dar și primele expediții în natură, prieteni noi și multă, multă bucurie. I-a fost alături fratele mai mare care i-a dat curaj la fiecare pas.

Weekenduri la cabană

In Ianuarie 2024 am dat drumul activităților la cabană. Rând pe rând, copii din Nucșoara, Ferentari și Lerești au umplut cu veselia lor camerele cabanei și dealurile din jur.

Vrem ca spațiul nostru de la Nucșoara să devină un spațiu sigur, vesel și bun pentru toți copiii care au nevoie de asta. Un spațiu în care copiii să își depășească limitele și să învețe făcând.

1

288

Ore

Pline de activități au fost petrecute la cabană și în natură din Ianuarie 2024 pană in Martie 2024

6

Weekenduri

Am petrecut la cabană în compania copiiilor și a voluntarilor din Ianuarie 2024 pană in Martie 2024

62

Copii (7 - 14 ani)

Din Ferentari, Lerești și Nucșoara s-au împrietenit și au explorat natura împreună

620

Kilometri

De drumeții pe dealuri și prin sat au cumulat copiii în cele 6 weekenduri. Infinite văicăreli pe parcurs si o explozie de fericire la final.

186

Creații originale

Au ieșit din mâinile copiilor (un jurnal cu coperți din lemn de fag sau o hartă emoțională cu locuri dragi)

Miscellaneous 40

372

Porții de mâncare

Au strâns copiii in jurul mesei după un vârf cucerit sau o plimbare prin sat 

Susține educația

Taberele de la cabană continuă. Scopul nostru este să aducem in tabere cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău. 

Scroll to Top
Scroll to Top