Redirecționează 20%

Redirecționează procent din impozitul pe venit.

Ce înseamnă pentru compania ta?

O companie are dreptul de a face sponsorizări către organizații caritabile fără costuri adiționale. Dacă te afli în poziția din care poți decide să redirecționezi impozitul pe venit și ești atașat de mai multe cauze nobile, poți împărți cei 20% conform dorinței tale.
Casa Bună și copiii îți mulțumesc!

Ce înseamnă pentru noi?

La Casa Bună am început cu educația. Dar totul se leagă. De ceva vreme ne concentrăm eforturile în aceste domenii. Mai multe fonduri înseamnă pentru noi mai multă putere de a ajunge la cei ce au cu adevărat nevoie de sprijin.

Educație

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii pentru teme. Odată cu pandemia ne-am reinventat. Am mutat temele în online. Lucrurile merg atât de bine, că unii copii fac chiar mai multe lecții decât înainte.

Sănătate & nutriție

Pe cât posibil, învățăm copiii ce înseamnă să mănânci sănătos și cum trebuie să ai grijă de corpul propriu. Fie că e vorba de controale oftalmologice, stomatologice sau analize de rutină, sprijinim unde este nevoie.

Vocație

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, croitorie, astronomie și fizică experimentală.

Îți mulțumim!

Care e procesul? Simplu. Descarci, imprimi, completezi și trimiți. Dacă există mai multe cauze nobile cărora vrei să donezi nu este o problemă. Doar menționezi în formular cât vrei să redirecționezi către noi.

Descarcă

Descarcă formularul și  imprimă-l. E simplu, datele noastre sunt deja completate.

Completează

Completează formularul cu datele companiei și suma pe care dorești să o donezi.
Nu uita să semnezi.

Trimite

Trimite formularul completat prin poștă la adresa Casa Bună: Șos. Giurgiului 78, 077120 Jilava.

Ești în companie bună.

Alătură-te celor care ne susțin deja. Îți mulțumim!

logo
decitex.com
GREENIDEAS
Scroll to Top