Educație

Educația construiește oameni și deschide drumuri.

Contribuim la educația copiilor.

Curicula educațională

La Casa Bună vrem ca toți copiii să aibă acces la o educație completă. Pentru noi, completarea golurilor din cunoștințe este primul pas. Al doilea este perfecționarea. Ne folosim de programa standard din educație și de ajutorul dascălilor.

Față în față​

Înainte de pandemie aduceam la Casa Bună la sfârșit de săptămână preșcolarii și școlarii. Făceam temele și aprofundam materia cu fiecare în parte pentru că fiecare copil are ritmul propriu.

Online

Covid ne-a făcut să ne reinventăm. Chiar repede. În pandemie continuăm să facem lecții. Suntem inventivi și folosim internetul atât de bine că acum unii copii fac chiar de trei ori mai multe lecții cu noi.

Activități​

Credem că cel mai bine se învață făcând. Pregătim copiii pentru noile domenii din piață prin ateliere distractive și interactive. Facem împreună engleză, programare, astronomie și fizică experimentală.

Vrei să lucrezi cu copiii?
Poți deveni voluntar la Casa Bună.

Ea este Mirela

Mirela are 8 ani și este clasa a 2a.

În pandemie, Mirela nu a putut ține pasul cu activitatea de la clasă. Fără un calculator și acces la internet, s-a adâncit prăpastia dintre cunoștințele ei și ale colegilor.

Ne-am dat seama că la început va trebui să își reamintească literele alfabetului. Lecțiile pe Zoom nu au fost deloc la îndemână, conceptul fiind extrem de nou și pe alocuri intimidant pentru ea.

Anca + Mirela

În mai 2020, Anca a început să comunice Mirela prin emoticoane. Apoi au început să exerseze scrierea și citirea cuvintelor simple. În fiecare săptămână, lumea Mirelei s-a mai lărgit puțin, iar ea ajuns să aibă încredere în Anca.

În ultimele 5 luni, Mirela a învățat să folosească Tux Math pentru adunări și scăderi, iar acum citește singură texte adaptate nevoilor ei. Este mult mai deschisă și și-a recâștigat încrederea în puterile ei.

Susține educația.

Mirela nu este singura în nevoie. Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău. 

Casa Bună în numere

– 2021 –

252

vizite la doctor

400

copii sub tutela noastră

13,541

ore de educație

300

computere instalate

Vești de la Casa Bună

Citește aici despre ultimele făcute la Casa Bună, direct de la sursă.

Scroll to Top