Educație

Ghiozdanele colorate bucură copiii an de an

Contribuim la educația copiilor.

Rechizite

Fiecare copil are nevoie de un ghiozdan nou și de rechizite care să îl ajute în noul an școlar. Este de bază pentru a pași în curtea școlii cu încredere. Voluntarii și donatorii inimoși ai Casei Bune fac posibil ca fiecare copil să se bucure de noul an școlar.

WhatsApp Image 2021-09-08 at 8.43.04 PM (2)

Ea este Alexandra

Alexandra este unul dintre oamenii de baza ai Casei Bune. O cunoaștem de mai bine de 2 ani de pe vremea temelor la școala 136. Fiind pasionata de povesti, a dat mai departe pasiunea ei copiilor prin atelierele de scriere creativa. De mai bine de un an exersează alfabetul cu o fetită si ajută la lecții un adolescent al Casei Bune. Anul acesta, Alexandra a fost in linia întâi la rechizite.

Alexandra si copiii

Intr-o zi însorită de Septembrie, Alexandra a poposit în curtea scolii din Pojorâta, in mijlocul comunității de care ea are grijă. Nu a venit singură. A adus cu ea ghiozdanele copiilor pregătite cu multa iubire cu câteva zile înainte la Casa Bună. A primit la schimb îmbrățișări, plimbări prin sat și câteva momente de joaca cu cei mai mici dintre copii.

Rechizitele de la Casa Buna

In fiecare an, la început de Septembrie, ne strângem pe terenul de sport al Casei Bune unde facem bufet suedez cu rechizite. Sunt alături de noi prietenii Casei Bune, donatorii și voluntarii, care drăgălesc o zi întreagă la ghiozdane și pun roz la fetițe și albastru la băieți.

Cu ajutorul comunității, am strâns și distribuit in 2020 si 2021:

Ghiozdane

Dăruite copiilor din Ferentari, Lerești și Nucșoara

Rechizite

Au călătorit spre copii în ghiozdanele atent pregătite de voluntari

Artboard 35

Caiete

Tip 1, tip 2, dictando, mate, romana, velin, biologie, geografie, muzica

Instrumente de scris

Creioane colorate, carioci, stilouri și pixuri

Instrumente de desenat

Tempera, acuarele, pensule, paleta, bloc de desen

Instrumente de creat

Set geometrie, hârtie glasată și creponată, plastilină, riglă, compas, foarfecă și lipici

Susține educația

Comunitatea din Lerești nu este singura in nevoie. Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău.

Vești de la Casa Bună

Citește aici despre ultimele făcute la Casa Bună, direct de la sursă.